Политика за поверителност

Интернет сайт с адрес www.solids.bg се притежава и управлява от фирма „Солидс Инженеринг“ ЕООД (наричана по долу Администратор), в съответствие с разпоредбата за Закона за защита на личните данни, Регламент 2016/679 на Съвета и ЕП и свързаната правна уредба.

Настоящата политика за поверителнсит има за цел да Ви информира за начина, по който се обработват Вашите лични данни, както и за Вашите права. „Солидс Инженеринг“ ЕООД запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по подходящ начин.

„Солидс Инженеринг“ ЕООД не обработва лични данни на лица под 18г без съгласието на техните родители или законни представители. В случай, че сте лице на възраст под 18г., моля да не ползвате този сайт.

„Солидс Инженеринг“ ЕООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съсдржание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. „Солидс Инженеринг“ ЕООД изполва личните Ви данни единствено за целите, които са събрани – да се свърже с Вас и да отговори на конкретните Ви запитвания или да Ви предоствя актуална информация.

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите лични данни от неоторизирани лица.

Лични данни, които обработваме

За да използвате този сайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само когато ни я предоставите доброволно – например при попълване на формата за контакт на сайта. Личната информация може да включва данните Ви за контакт, като например име, телефонен номер, адрес на ел.поща и др.

Начините за събиране на лична информация, които Администраторът използва са, както следва:

  • Форма за контакт, чрез която се обслужват Вашите запитвания направени на този сайт;
  • Електронна поща.

Администраторът използва данните Ви само за целите, за които се събират. При обработка на Вашите запитвания и когато използвате услугите на нашия сайт, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни.

Предоставвените от Вас лични данни се изполват за следните цели:

  • За идентификация на Вашите запитвания, подадени чрез формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;

На интернет сайта на Администратора се публикуват съобщения за игри, промоции, анкети и кампании, в които имате право да учааствате, както и препратки към такива активности (например Фейсбук).Администраторът използва предоставената от Вас информация само в случаите, които сте се съгласили да участвате в тези активности, за да осъчествим контакт с Вас.

Събраната информация се обработва единствено с цел предоставяне на информация за избрани от Вас продукти и осъществяване на връзка с Вас. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни, ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен в случаите, в които е налице друг определен от закона срок за тяхното съхранение.

Вашите права

В случай, че сте предоставили Вашите лични данни на Администратора чрез този сайт, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • Право на достъп до личните Ви данни, обработвани от Администратора;
  • Право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • Правото да откажете обработването на личните Ви данни за целите на получаване на актуални новини и информационни услуги и други маркетингови комуникации и др.;
  • Право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате, че са нарушени Вашите права за защита на личните данни.

В случай, че желаете да упражните правото си на достъп, коригиране или отказ от получаване на инфо бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на електронно съобщение на solids.ltd@gmail.com .

Употреба на „бисквитки“ (Cookies)

Когато посещавате нашата интернет страница, ние събираме обобщената онформация за Вас чрез използване на „бисквитки“. „Бисквитките“ са малки файлове с информация, които се запазват във Вашия браузер или твърд диск при посещение на сайта. Те позволяват на Администратора да подобрява сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за потребителя (за Вас), когато го посещавате. При този процес не се съхраняват лични данни, т.е. чрез „бисквитките“ на сайта Администраторът не Ви идентифицира като личност.

Повечето интернет браузери позволяват коннтрол на употребата на „бисквитки“. Въпреки това, някои „бисквитки“ са запазени при отварянето на сайта без ние да сме имали възможност да поискаме Вашето съгласие. За запаметяването на други „бисквитки“ ще бъде необходимо Вашето съгласие.

Сайтът на „Солидс Инженеринг“ ЕООД използва следните „бисквитки“:

  1. Собствени „бисквитки“, използвани от уебсайта ни
  2. „Бисквитки“ на трети страни

Всеки път, когато посещавате уебсайта ни, ще получавате покана да приемете или откажете бисквитките.

Целта им е, сайтът ни да могоже да запомни Вашите предпочитания (като например потребителско име, език и др.) за определен период от време. Така няма да Ви се налага да ги въвеждате отново, когато разглеждате сайта по време на една и съща сесия. Бисквитките могат също да се използват за изготвяне на анонимизирана статистика за навигацията, както и за нормалното и ефективно функциониране на нашия сайт.

Без тях няма как да можем да Ви разпознаем, а оттам и Вие няма да имате достъп до търсената от Вас информация свързана с продуктите, които предлагаме

Политиката за поверителност на „бисквитките“ на трети страни, които използваме може да откиете в съответните им сайтовете. Това са:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Facebook
  • YouTube

Социални мрежи

Достъпът Ви до социалните мрежи предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. „Солидс Инженеринг“ ЕООД не носи  отговорност за личните Ви данни при приемането на общите условия на такъв род социални мрежи. Моля, запознайте се подробно с Общите условия на тези сайтове.

Приставки (Plugins)

Сайтът ни използва Социални приставки (Social Plugins), които представляват софтуерни компоненти прибавящи допълнителни възможности към Вашия интернет браузер, при съгласие с техните условия и регистрация.

Контакти за въпроси

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси, моля свържете се с нас на адрес: solids.ltd@gmail.com

    Solids Equipment

    Свържи се с нас